Фирмата „Салекс 1“ ООД е и с предмет на дейност проектиране и изпълнение на хидроизолационни покрития. Реализирането на обекти се извършва от висококвалифицирани специалисти, притежаващи майсторски свидетелства и сертификати. Дейността на фирмата е разделена в няколко направления:

  • хидроизолация на плоски покриви с висококачествени материали, предлагани на българския пазар по съществуващ детайл или по предложение от наша страна;
  • скатни покриви, реализирани с подложка и битумни керемиди с възможност за направа на скатния покрив с декоративна мембрана в шарка и цвят по желание на клиента;
  • покривни решения за панелен блок;
  • основи и фундаменти на сгради, цялостно изграждане на вана, вертикална изолация по стени;
  • тенекеджийски дейности с поцинкована ламарина и медна ламарина. Включва всички тенекеджииски елементи: казанчета, надулучни и подулучни поли, челни и странични обшивки, водосточни тръби, улуци и др.

Нашата мисия е Вашия покрив да не тече. Покривът е много важна част на един дом. Ние знаем колко е трудно да се вземе решение за направата на изолационен ремонт, колко е трудно всеки един да отдели средства за това начинание и колко са недоверчиви хората. Затова ние имаме предложение за всеки един от Вас. Предлагаме Ви да се възползвате от нашите гъвкави схеми на плащане - те са съобразени с възможностите Ви.

Направете запитване за хидроизолация