Хоризонтални щори
Хоризонталните щори са един от най-разпространените методи за ограничаване на слънчевата светлина. Те се състоят от хоризонтално разположени пластини (ламели), които се въртят и по този начин ограничават светлината. Изработени са от алуминий с различна ширина на ламелите. Предлагаме бели и цветни щори, както и комбинации, при които цвета на кутията е бял, а ламелите цветни. Почти всички модели могат да се монтират пред прозореца или между двете стъкла на двойни прозорци.

Вертикални щори
Вертикалните щори (венециански щори) са универсални и изглеждат добре във всяка обстановка, чрез тях се постига идеален контрол на светлината. Освен удобство за очите, те предпазват мебелите в помещението от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Висококачествените вертикални щори имат и шумопоглъщащи свойства. Има две стандартни ширини на лентата на вертикалните щори: 89 или 127 милиметра.

Руло щори
Един от най-предпочитаните модели щори за дома, изработват се от висококачествени текстилни тъкани. Разнообразната цветова гама ще съответства на Вашето обзавеждане.

Направете запитване